Loading...

Кольоровий друк

Статті
02 вер 2024
Кольоровий друк

Барвисті текст і зображення, будь то яскрава реклама, або правило у підручнику, скоріше привертають увагу і запам’ятовуються краще, аніж монотонні чорно-білі. Психологи пояснюють це більшою наочністю, кращим візуальним сприйняттям. Отже, кольоровий друк користується все більшим попитом у замовників поліграфічної продукції, особливо, для друку книг.

Затребуваність кольорового друку

Класичний чорно-білий друк традиційно використовують для текстових фрагментів, але існує багато видань, які неможливо уявити без яскравих кольорових ілюстрацій. Розглянемо, коли потрібен кольоровий друк.

Видання для дітей

  • Книжки для малечі - художня і література для розвитку має бути кольоровою, адже яскраві ілюстрації скоріше привертають і надійніше утримують увагу маленьких непосидючок. Різнобарвні зображення сприяють успішному навчанню – вони сприймаються і відкладається у пам’яті разом з емоційними враженнями, що їх супроводжують.

  •  Підручники – кольорові ілюстрації, схеми, графіки, діаграми, забарвлення важливих текстових фрагментів полегшують сприйняття і запам’ятовування великих обсягів інформації.

  •  Енциклопедії – навіть суха серйозна інформація, якщо вона має колірне забарвлення, або супроводжується яскравими зображеннями, здається дитині більш цікавою.

Навчальна і довідкова література

Кольорове забарвлення спрощує пошук потрібної інформації, допомагає запам’ятати великі обсяги статистичних і технічних даних, створює уявлення про колірність об’єктів і речовин, розширює сприйняття певного явища.

Подарункові видання

Коштовні книги з ексклюзивним оздобленням завжди містять високохудожні багатокольорові ілюстрації і високоякісні колірні світлини.

Атласи і альбоми

Вони не можуть бути монохромними: існують певні правила кольорового позначення інформації, прийняті на міжнародному рівні, єдині для усьго наукового і технічного загалу.

Сучасний кольоровий друк дозволяє відтворювати у художніх альбомах шедеври живопису і природні скарби, миттєвості життя і безмежність всесвіту.

Каталоги, корпоративні видання

Вони є інструментами маркетингу, засобами презентувати себе і бізнес, підкреслити успішність. Багатокольорові видання запам’ятають, збережуть у корпоративній бібліотеці, роздивлятимуться більш уважно, ніж прості і невиразні чорно-білі. Велике значення для корпоративної поліграфії має точне відтворення кольорової гами бренду.

Журнали, календарі

Журнали вже давно перестали бути простими носіями інформації: сьогодні це статусні видання, що наочно демонструють принади тем і об’єктів, яким присвячені. Вони мають бути яскравими, привертати увагу високоякісним багатокольоровим друком.

Сучасні календарі це інтер’єрні прикраси, художні витвори, де кольоровість має вирішальне значення.

Технології кольорового друку

Кольоровий друк це спосіб перенести на папір кольорові зображення, а також привернути увагу до певних текстів. Сьогодні найчастіше використовують цифровий повноколірний друк – спосіб, за якого, з допомогою сучасних цифрових технологій і фахового програмного забезпечення, відбувається перенесення інформації з комп’ютерного макета на папір.

Принтери і ксерокси працюють за принципом струменевого колірного друку, коли зображення наноситься з допомогою спеціальних водорозчинних фарб – зазвичай так друкують фотографії. Сучасні промислові друкарські машини використовують лазерний цифровий друк: кольорові зображення відтворюють на папері з допомогою тонера, спеціального друкарського порошку.

Необмежені можливості «ТАКИБУК»

Книжкова друкарня озброєна новим сучасним друкарським обладнанням, новітніми технологіями і ліцензійним професійним програмним забезпеченням. Це дає змогу поліграфістам друкарні

  • втілювати будь-які дизайнерські рішення;

  • робити повноколірний друк необмеженими накладами, від одного до багатьох тисяч примірників;

  • виконувати замовлення в найкоротший термін, від двох годин.

Використання високоякісних чорнил забезпечує відтворення широкої колірної гами і гарантує стійкість фарб за тривалого використання видання. Застосування технології тонерного друку сприяє рівномірному нанесенню зображення і збереженню яскравості кольорів.

Технічні можливості друкарні дозволяють виконувати кольоровий друк на папері будь-якого типу:

  •  офсетному будь-якої щільності;

  • кремовому пухкому;

  • крейдованому – глянсовому або матовому;

  •  картоні.

Доступна ціна

На кольоровий друк ціна у книжковій друкарні є невисокою. Вона залежить від накладу, формату видання, типу паперу і кількості сторінок. Потенційні замовники можуть самостійно розрахувати, стільки коштуватиме кольоровий роздрук, скориставшись зручним онлайн-калькулятором.

Додаткові послуги

«ТАКИБУК» надає своїм клієнтам ряд додаткових, безкоштовних послуг:

  • ISBN-код для нової книги;

  • відправлення готового накладу замовникові Новою поштою;

  • реалізацію видань за допомогою інструментів видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА».

Просте замовлення для усіх регіонів

«ТАКИБУК» співпрацює зі замовниками з усієї України. Серед наших постійних клієнтів є мешканці Києва, Одеси, Харкова, Дніпра, Львова, Винниці, Житомира, Івано-Франківська, Тернополя, Черкас, Сум і багатьох інших куточків країни.

Замовити кольоровий друк у книжковій друкарні просто: надсилайте файли інтернет-засобом. Для вирішення будь-яких питань залишайте повідомлення на сайті, або телефонуйте за номером +38 050 555 00 69. Менеджери зв’яжуться з вами найближчим часом.