Loading...

Друк дитячих книг: створення казково-яскравого всесвіту

Статті
08 кві 2024
Друк дитячих книг: створення казково-яскравого всесвіту

Дитяча книжка це не просто поліграфічний виріб, а маленький світ, сповнений яскравих барв, радощів і простору для фантазій. Навіть якщо це навчальний посібник, він має викликати у маленьких непосидючок бажання зупинитись хоча б на декілька хвилин, подивитись, що є у цій кольоровій книзі, і зануритись у вивчення ілюстрацій, читання захопливих строк, розв’язання цікавих завдань.

Створити книжковий шедевр для маленьких читачів непросто, але фахівці книжкової друкарні «ТАКИБУК» мають великий досвід і багато успішно реалізованих проектів за напрямом «Друк дитячих книг».

Друк дитячих книжок – досвід «ТАКИБУК»

У портфоліо книжкової друкарні «ТАКИБУК» присутні дитячі видання за усіма напрямами:

  • казки, оповідання, вірші;

  • книжки-вирубки, книжки на картоні;

  • книжки з кишеньками і наліпками для розвитку дрібної моторики;

  • розвиваюча література для найменших;

  • книжки-картинки для знайомства з навколишнім світом;

  • абетки, читанки;

  • перші підручники і зошити для навчання; 

  • комікси;

  • енциклопедії;

  • розмальовки;

  • блокноти;

  • адвент-календарі.

Дитячі книжки, що вийшли друком у «ТАКИБУК» - це яскраві пригоди, до яких забажає долучитись кожна дитина. 

Можливості «ТАКИБУК» щодо друку дитячих книг

Друк дитячих книг це створення яскравого виробу, який повинен мати привабливу обкладинку і незвичні елементи оздоблення, бути цікавим зсередини і не перевантажувати дитину дрібним шрифтом або складними деталями. Художники-дизайнери і верстальники знають, як гармонійно поєднати ілюстративний і текстовий матеріал, які кольори краще сприймаються дитиною у певному віці і які зображення позитивно впливають на емоційний стан малечі. За потреби, художники друкарні із задоволенням приймуть участь у створенні ілюстрацій і обкладинки для майбутньої книжки. 

Досвідчені менеджери допоможуть з вибором паперу для друку дитячих книжок: офсетний різної щільності, крейдований, або картон, типом палітурки і способом з’єднання сторінок – зшиванням нитками, скобами, проклеюванням або спіраллю чи пружиною. 

Фахівці-поліграфісти з радістю виконають незвичні проекти-виклики, що міститимуть кишеньки, клапани, відвороти й інші нестандартні елементи дизайну, пограють зі сполученням різних видів паперу і додаванням незвичних оздоблювальних матеріалів. «ТАКИБУК» працює з будь-якими форматами, від кишенькового до великого альбомного, незважаючи на розмір накладу: від одного примірника до багатьох тисяч штук.

Додаткові послуги для авторів дитячих книг

Якщо ви вирішили замовити друк дитячих книг у «ТАКИБУК», безкоштовно отримаєте ISBN-код для книги. Книжкова друкарня самостійно виконає обов’язкову розсилку примірників до бібліотек, згідно державного реєстру. Відправлення накладу авторові Новою поштою також є безкоштовною послугою.

Книжкова друкарня «ТАКИБУК» входить до складу міжнародної видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА» і пропонує допомогу у розповсюдженні видань за допомогою її інструментів: каталогів, книгарень тощо.

У кожну дитячу книжку, що вийшла друком у «ТАКИБУК» колектив друкарні вкладає часточку своєї душі та зі задоволенням поринає у чудовий світ дитинства, створюючи разом з автором книжковий шедевр для найвдячніших і найвразливіших маленьких читачів.